left
 

774532_mega

Stapje per stapje neem ik je mee in ervaringsgerichte oefeningen zodat je verbinding met een overleden geliefde tastbaarder wordt en misschien wel in een ander daglicht komt te staan.


Tijd en ruimte maken voor die verbinding is belangrijk in een rouwproces maar ook als het ‘rauwe’ van het afscheid er al af is, is het deugddoend om daar nog eens bij stil te staan. Deze workshop is dan ook bedoeld voor mensen die overleden geliefden graag eens terug in de 'spotlight' willen plaatsen en voor mensen die op zoek zijn naar een manier om gepast vorm te geven aan hun verbinding met een overleden geliefde.

Het is niet omdat geliefden overleden zijn, dat de band volledig doorgeknipt wordt. In je hart voel je je nog steeds verbonden, ook al wordt dit niet meer ingevuld door een fysiek samenzijn. In deze workshop vertrekken we van het idee dat de ziel of het bewustzijn van de overledene verder leeft in een andere wereld of dimensie. Hoe kan je nog een uitwisseling met een ziel die naar die andere dimensie overgegaan is, ervaren? Hoe ga je daar op een 'gezonde' manier mee om? Als de gebruikelijke rituelen voorbij zijn (begrafenis, herdenkingsmis, ...) wordt het vaak heel stil rond de overledene. Hoe geef je in je alledaagse leven ruimte aan je verbinding met overleden geliefden en hoe communiceer je daarover met anderen, zonder weerstand op te wekken?

Ik werk in kleine groepjes (max. 6 personen).

Om te werken aan een nieuwe verbinding is het belangrijk dat het rouwproces rond het overlijden al wat tot rust gekomen is. Wie nog volop door de schok en hevige emoties gaat, heeft meer baat aan aandacht voor eigen emoties en proces.

Praktische info

Wanneer? vrijdag 1 juli 2022/p>

Waar? Heusden (Destelbergen), Blauwesteenstraat 63

Uren? van 10u tot 17u

Prijs? 130 euro

Wat meebrengen? iets om te delen tijdens de lunch en een voorwerp dat je verbinding met een overledene symboliseert (iets uit de natuur, een voorwerp dat de ander toebehoorde, een foto, ...)

Inschrijven? verplicht en mogelijk tot ten laatste drie dagen voor de aanvang per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch (0485/386 181)

Moet je van ver komen? Dan kan je de workshop misschien combineren met een overnachting in de buurt. Je kan overigens mooie wandel- en fietstochten in de streek maken en ook het historisch centrum van Gent is niet ver af. Voor een bed en breakfast, kijk eens bij www.groenegenoegen.be (op 5 min rijden - je kan er ook fietsen huren) of www.karelshalte.com (op wandelafstand) of www.labelleflandre.be (5 min rijden, goedkoop).

 

righttop
right

U mag de teksten van deze site vrij gebruiken en verspreiden, mits vermelding van www.izamen.be.